Web Design

 

 

Vă propunem un spectru larg de servicii în domeniul creării şi întreţinerii de pagini web. Suntem pregătiţi pentru elaborarea situ-rilor de orice nivel de dificultate – începând cu simple site-uri „carte de vizită” până la „internet-magazin”, ce conţin număr mare de mărfuri, multiple baze de date, noutăţi, sisteme de sondaje, distribuţii, link-uri, etc.

Bazându-ne pe faptul „creăm site-uri utile”, considerăm că un web-site nu prezintă numai o modalitate de înlocuirea foii de hârtie. Prin urmare, facem în aşa mod ca chiar şi un site „carte de vizită” să aducă beneficii în afacerea comună a organizaţiei, obţinând o pagină comodă şi accesibilă pentru utilizatorii de internet.

Pentru a crea un site pe placul dumneavoastră noi folosim:

  • HTML5-pentru structurarea paginii web.
  • WordPress-folosit ca server de baze de date MySQL.
  • CSS-pentru descriere și modelarea aspectului paginii.
  • Joomla-platformă cu ajutorul căreia se efectuiază o pagină web .

Specialiştii noştri au elaborat o metodă eficientă de optimizare a unui web-site pentru motoarele de căutare, care să permită potenţialilor clienţi să găsească anume organizaţia dvs printre concurenţi. Ne ocupăm de calitatea codului paginii dvs. Cînd dezvoltăm un site folosim numai codul oficial corect XHTML 1.0, care garantează afişarea corectă a site-ului în toate browser-ele moderne.

Mai mult decît atît, XHTML suport permite utilizatorilor de a lucra cu site-ul dvs. chiar şi folosind un simplu telefon mobil. Mulţi utilizatori încă mai folosesc conexiune la internet prin intermediul tehnologiei dail-up, de aceea pentru ei este foarte importantă viteza de încărcare a paginii. Din acest considerent ne stăruim să micşorăm volumul paginilor, fără afectarea elementelor vizuale, pentru sporirea viteze de încărcare a paginii. Lucrînd asupra site-ului ţinem legătura permanentă cu dvs., ceea ce permite crearea pagini corespunzătoare, comode şi utile. Pentru noi este foarte important să combinăm corect conceptul de design al site-ului şi informaţia plasată pe el. Specialiştii noştri creează design-ul şi îl combină cu informaţia utilă formînd astfel o singură unitate, majorînd astfel efectul informaţiei prezentate pe site. Dacă mai aveţi careva întrebări contactaţi-ne.

EȘTI COINTERESAT DE SERVICIILE NOASTRE? 
Completează formularul pentru a obține o ofertă de preț.