VPS hosting

Compania Foxnet vă oferă serviciul VPS ce permite o utilizare mai eficientă a puterii de calcul, datorită posibilității unei creșteri netede a utilizării resurselor.

Ce este VPS?

Un server virtual sau VPS este un analog software emulat al unui server fizic.VPS este un serviciu în care utilizatorul este prevăzut cu un așa-numit server dedicat virtual

Administratorul VPS are acces complet la root și poate executa orice comandă, poate instala programul necesar sau poate schimba configurația. În acest caz, are întotdeauna la dispoziție cantitatea de memorie alocată de furnizor, nuclee de procesoare, spațiu pe disc, precum și un canal de Internet cu o anumită lățime. Astfel, găzduirea VPS oferă utilizatorului practic același nivel de control, independență și securitate ca un server fizic obișnuit.

Dacă alegeți VPS:

    • Veți avea propriul spațiu de lucru personal, care nu va trebui să fie împărțit cu alți clienți. Se caracterizează printr-o viteză mare de acces la date - resursa de Internet va fi surprinsă de viteza de încărcare a elementelor "grele". Găzduirea virtuală a serverelor dedicate VPS este o alternativă profitabilă la gazduirea de la distanță obișnuită și are o mai mare flexibilitate în ceea ce privește setările.

Servere dedicate

Serverul dedicat vă oferă posibilitatea de a dispune de resursele mașinii și de a instala orice software.Serverele dedicate sunt echipate cu storage SSD.Serverele noastre dedicate de servere au fost concepute pentru a satisface toate nevoile dvs. de dezvoltare, spațiile de depozitare și de stocare, găzduirea web și multe altele.

SSD/HDD

Gazduirea pe SSD/HDD vă permite să atingeți viteza maximă de descărcare a site-ului, indiferent de cantitatea de date sursă sau de prezența pe site. Stocarea SSD oferă acces mai rapid la date. Cu de sistem de stocare SSD, site-urile Web vor funcționa de mai multe ori mai repede decât cu orice configurație tradițională.  


EȘTI COINTERESAT DE SERVICIILE NOASTRE? 
Completează formularul pentru a obține o ofertă de preț.